«Προσπαθεί να κλείσει τον Ολιβέιρα η Γουλβς»

«Προσπαθεί να κλείσει τον Ολιβέιρα η Γουλβς»
Photo Credits: INTIME

Σενάρια περί... απόκτησης του Νέλσον Ολιβέιρα από την Γουλβς κάνουν στην Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σενάρια περί… απόκτησης του Νέλσον Ολιβέιρα από την Γουλβς κάνουν στην Αγγλία

Την ώρα που πολλοί παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται σημειωμένοι στα μπλοκάκια ευρωπαϊκών κλαμπ, η Γουλβς φέρεται να επιστρέφει, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Futaa.com», τονίζει πως η συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πορτογάλου φορ της ΑΕΚ, που προέρχεται από εκπληκτική χρονιά με την «Ενωση».

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες, προσέγγισε την ΑΕΚ για να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του Ολιβέιρα στη Γουλβς αυτό το καλοκαίρι. Οι λύκοι ενδιαφέρονται ακόμα για τον Πορτογάλο και τον Γενάρη απορρίφθηκαν δύο προτάσεις τους για τον 29χρονο σέντερ φορ από την ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο θέλει ακόμα έναν φορ στην ομάδα, προκειμένου να πλαισιώνει τον Ραούλ Χιμένες και ο Ολιβέιρα φαντάζει ιδανική λύση.

Επίσης, ο Τζεφ Σι τόνισε ότι η Γουλβς θα ενισχυθεί αυτό το καλοκαίρι σημαντική και δεν πρόκειται να γίνουν… λάθη όσον αφορά τις μεταγραφές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X