ΑΕΚ-Γκαρσία: Πολύ κοντά σε συμφωνία!

Συμφώνησε προφορικά με τον Αλέις Γκαρσία η ΑΕΚ

Σε πολύ προχωρημένο επίπεδο οι επαφές της ΑΕΚ με τον Αλέις Γκαρσία.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να δίνει βαρύτητα στην υπόθεση «αντι-Μάνταλος». Ιδίως, από τη στιγμή που η «Ενωση» έχει πρόταση από την Αλ Νασρ στα χέρια της, πρέπει αν κλείσει άμεσα έναν παίκτη, με στοιχεία παρόμοια του αρχηγού της «Ενωσης». Κι αυτός είναι ο Αλέις Γκαρσία, όπως διαβάσατε χθες στο enwsi.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο 23χρονος χαφ τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και έχει συμφωνήσει μαζί του. Παρότι έμεινε ελεύθερος ο Γκαρσία από τη Μάντσεστερ Σίτι, η αγγλική ομάδα διατηρεί ακόμα δικαιώματα του παίκτη, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έπρεπε να βρει τη φόρμουλα, ώστε να μπορέσει να τον κάνει δικό της. Κάτι που φαίνεται πώς έκανε και σε περίπτωση που αποχωρήσει οριστικά ο Μάνταλος έχει… έτοιμη τη λύση για το κέντρο της.

Παράλληλα, να τονίσουμε πως ο Γκαρσία είναι ένας παίκτης που αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι. Εχει δημιουργικά χαρακτηριστικά και μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση, τόσο στο «8» όσο και στο «10» δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στις ομάδες που αγωνίζεται. Επομένως, θα μπορεί να προσφέρει αρκετά στην «Ενωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X