Χωρίς Λιάγιτς η Μπεσίκτας κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Λιάγιτς η Μπεσίκτας κόντρα στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπεσίκτας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τρίτης (25/8, 21:00) με τον «δικέφαλο του Βορρά» για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οριστικά νοκ-άουτ είναι -όπως αναμενόταν- ένας από τους ποιοτικότερους (αν όχι ο ποιοτικότερος) παίκτης των Τούρκων, ο Άντεμ Λιάγιτς, αλλά και ο Ντόυγκλας, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, αλλά και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Ισιμά-Μερέν.

Σε ό,τι αφορά τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. Αφενός, έχει γίνει γνωστό από τα Μέσα ότι ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια έμεινε εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, φαίνεται ότι ουσιαστικά έμεινε εκτός δράσης λόγω των οφειλών του συλλόγου προς το πρόσωπό του, ενώ «παίζει» σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί.

Τερματοφύλακες: Ερσίν Ντεστάνογλου, Ούτκου Γιουβακουράν

Αμυντικοί: Ένσο Ρόκο, Ουέλιντον, Ριντβάν Γιλμάζ, Ντομάγκοϊ Βίντα, Φαμπρίς Ενσακαλά

Μέσοι: Ενκουντού, Ογκουζάν Εζιακούπ, Ατίμπα Χάτσινσον, Αϊντίν Χάσιτς, Νετζίπ Ουϊσάλ, Ντουρουκάν Τοκέτζ, Μπέρναρντ Μένσα, Γερεμάιν Λενς, Τάιλερ Μπόιντ.

Επιθετικοί: Ουμούτ Ναγίρ, Γκιουβέν Γιατλσίν, Κάιλ Λάριν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X