Ολυμπιακός: Με τριάδα στα στόπερ στον τελικό με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με τριάδα στα στόπερ στον τελικό με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πολλές οι απουσίες για τον Ολυμπιακό ενόψει τελικού Κυπέλλου με ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές οι απουσίες για τον Ολυμπιακό ενόψει τελικού Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδιάζει να παίξει με τριάδα στην άμυνα προσθέτοντας τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δίπλα στους Μπα και Σισέ, ενώ σε ρόλο μπακ-χαφ προτίθεται να βάλει τον Ραντζέλοβιτς στα δεξιά και τον Μασούρα στα αριστερά.

Έτσι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του ένα σχήμα με τον Αλέν στο τέρμα, τους Αβραάμ-Σισέ-Μπα στόπερ, Ραντζέλοβιτς και Μασούρα σε ρόλο ακραίων, τους Γκιγέρμε και Μπουχαλάκη στον άξονα, μπροστά τους Βαλμπουενά και Φορτούνη και σέντερ φορ τον Ελ Αραμπί. Ο Καμαρά διεκδικεί μια θέση στον άξονα, εφόσον προτιμηθεί το 3-5-2 από το 3-4-3.

Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Σα και Σουντανί, οι Σεμέδο και Τζολάκης που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα νέα αποκτήματα (Κρίστινσον, Χολέμπας, Ραφίνια) και οι δανεικοί που έχουν επιστρέψει στου Ρέντη (Γκερέιρο, Μεριά, Κάιπερς, Βρουσάι, Ανδρούτσος, Κωστή, Τσούμιτς, Νίκολιτς, Φ. Καμαρά).

Οι «ερυθρόλευκοι» συμπληρώνουν μετά βίας την 20μελή αποστολή για τον τελικό, καθώς πέρα από τους 12 που «παίζουν» για την ενδεκάδα υπάρχουν και οι Χασάν, Τοροσίδης, Μπρούνο, Λοβέρα, Καφού, Μαρτίνης, Σουρλής και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Καραργύρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X