Πάει για «βόμβα» με Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ!

Πάει για «βόμβα» με Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

«Κλείνει» τον Καρίμ Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφή-έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει ΑΕΚ, καθώς κλείνει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Ο 30χρονος φορ είναι ο βασικός υποψήφιος για να πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα στην επίθεση και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Αλ-Σαλίγια, όπου μέτρησε 6 γκολ και 1 ασίστ σε 16 συμμετοχές και προορίζεται για αντικαταστάτης του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Ίλια Ίβιτς έκανε αρκετό καιρό την προεργασία για την μεταγραφή του Ανσαριφάρντ, με συνεχόμενες επαφές και φαίνεται ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ο Μάσιμο Καρέρα ήθελε ένα back-up για την επίθεση που να ταιριάζει στο στιλ του Νέλσον Ολιβέιρα. Και ο Ανσαριφάρντ έχει όλο το «πακέτο», καθώς είναι ψηλός σέντερ φορ (1.87μ), μπορεί να παίξει και με πλάτη στο αντίπαλο τέρμα και φυσικά έχει καλή επαφή με το γκολ.

Η πορεία του Καρίμ Ανσαριφάρντ

Μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του ’18, συμφώνησε με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Στην Αγγλία, αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

Τον Ιούλιο του ’19 αποχώρισε και μετακόμισε στο Κατάρ και στην Αλ-Σαλίγια.

Είναι φυσικά εν ενεργεία διεθνής με το Ιράν, όπου μετρά 74 συμμετοχές και 18 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 91 γκολ, 31 ασίστ σε 249 συμμετοχές, με Πανιώνιο, Τρακτόρ, Περσέπολις, Οσασούνα, Σαϊπα, Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Αλ-Σαλίγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X