Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Κάστανο!

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Κάστανο!
Photo Credits: INTIME

Υπάρχει θέμα ανάμεσα σε ΑΕΚ - Γρηγόρη Κάστανο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γρηγόρης Κάστανος εξετάζεται από την ΑΕΚ.

Νωρίτερα διαβάσατε στο enwsi.gr, ότι στην Ιταλία γράφεται πως στη λίστα της ΑΕΚ για το κέντρο βρίσκεται ο Κύπριος χαφ, Γρηγόρης Κάστανος. Κάτι βέβαια, που ισχύει με την ΑΕΚ να επιβεβαιώνει, καθώς ο Κάστανος εξετάζεται από την «Ένωση», ωστόσο είναι μια περίπτωση. Άλλωστε, να θυμίσουμε πως δεσμεύεται με τη Γιουβέντους μέχρι το 2023. Ωστόσο, η ΑΕΚ τον θέλει όχι για… αντί-Μάνταλο, αλλά για να καλύψει τα «κενά» που δημιουργούνται με τον τραυματία Σιμάνσκι και τον Γαλανόπουλο, που βρίσκεται στον… πάγο. Η «Ενωση» περισσότερο ψάχνεται για δανεισμό ή συνιδιοκτησία με κάποιο ποσοστό.

Ο 22χρονος Κύπριος μέσος από πολύ μικρός μετακόμισε στη Γιουβέντους και ουσιαστικά ανδρώθηκε στις ακαδημίες της «Γηραιάς Κυρίας». Το 2017 πήγε δανεικός στην Πεσκάρα, ενώ το 2018 είχε αγωνιστεί και στο Βέλγιο με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Κάστανος παίζει ως «οκτάρι», αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ και ως «δεκάρι». Την περσινή χρονιά μέτρησε με την Πεσκάρα, 26 συμμετοχές και 2 ασίστ στη Serie B.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X