Τούχελ: «Η Μπάγερν έχει το πλεονέκτημα»

Τούχελ: «Η Μπάγερν έχει το πλεονέκτημα»
Photo Credits: INTIME

Φαβορί είναι η Μπάγερν στον τελικό του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαβορί είναι η Μπάγερν στον τελικό του Champions League σύμφωνα και με τον Τόμας Τούχελ. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε ότι θα ψάξει να βρει λύσεις για να νικήσει την ποιότητα των Βαυαρών.

«Η Μπάγερν έχει το πλεονέκτημα επειδή είναι συνηθισμένη σε μεγάλα παιχνίδια. Είναι μεγάλος σύλλογος. Δεν είναι μικρό πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι ούτε καθοριστικό» είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους.

Ο Γερμανός παραδέχθηκε ότι η αποστολή της ομάδας του είναι δύσκολη, αλλά θα παίξει ποδόσφαιρο με ελευθερία και αυτοπεποίθηση.

Σχετικά με τα πλάνα του για τον αγώνα ο Τούχελ δήλωσε: «Ο τελικός δεν είναι η στιγμή να κάνεις μεγάλες αλλαγές, οπότε θα προετοιμαστούμε όπως το κάναμε με την Ντόρτμουντ, την Αταλάντα και τη Λειψία».

Τέλος, για τις απουσίες της Παρί στον τελικό ο 46χρονος προπονητής είπε: «Οι Βεράτι και Γκουέγιε προπονήθηκαν μαζί μας τις τελευταίες μέρες και είναι και οι δύο διαθέσιμοι. Με τον Κέιλορ Νάβας είναι λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσει να προπονηθεί και θα αποφασίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X