Ιντερ: Τρίτη η συνάντηση με Κόντε, έτοιμος να αναλάβει ο Αλέγκρι (ΦΩΤΟ)

Ιντερ: Τρίτη η συνάντηση με Κόντε, έτοιμος να αναλάβει ο Αλέγκρι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στην διοίκηση της Ίντερ και τον Αντόνιο Κόντε, όπου λογικά θα τελειώσουν την συνεργασία τους, με τον Μαξ Αλέγκρι να είναι… έτοιμος να αναλάβει.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ίντερ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Κόντε ο οποίος είναι αποφασισμένος να φύγει. Βέβαια η στάση των «νερατζούρι» έχει να κάνει κυρίως με την αποζημίωση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού, μιας και θέλουν να ζητήσει αυτός την λύση της συνεργασίας ώστε να γλιτώσουν χρήματα. Ο Κόντε έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ίντερ και σίγουρα αν θέλει να φύγει, θα πρέπει να… πληρώσει όπως αναφέρει και στο πρωτοσέλιδο της η «Gazzetta dello Sport».

Επίσης το ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Μαξ Αλέγκρι είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ και ουσιαστικά να επαναληφθεί η… ιστορία αφού κάτι παρόμοιο είχε γίνει πριν μερικά χρόνια και στην Γιουβέντους.Ιντερ: Τρίτη η συνάντηση με Κόντε, έτοιμος να αναλάβει ο Αλέγκρι (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X