Μαγκουάιρ: Θα μπορούσε να αποφύγει την 3ετή φυλάκιση με 100.000 ευρώ

Μαγκουάιρ: Θα μπορούσε να αποφύγει την 3ετή φυλάκιση με 100.000 ευρώ

Αγγλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, θα μπορούσε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, θα μπορούσε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να μην καταλήξει στην φυλακή!

Οι περιπέτειες του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο έχουν γίνει πρώτο θέμα στην Αγγλία!

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε την πόρτα της Εισαγγελίας της Σύρου το πρωί του Σαββάτου προκειμένου ν’ απολογηθεί. Εκεί, υποστήριξε πως αντιλήφθηκε ότι η αδερφή του τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι, στον καυγά με τους συμπατριώτες τους έξω από μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης στο νησί των ανέμων.

Ο Μαγκουάιρ αντιμετωπίζει κατηγορίες για αντίσταση, βιαιοπραγία κατά Αστυνομικού και προσπάθεια δωροδοκίας των Αρχών, με το τελευταίο να χρεώνεται σε παρεξήγηση και τον παίκτη να τονίζει ότι ήθελε να μάθει το ποσό του προστίμου που πίστευε ότι θα καταβάλει.

Οι χειροπέδες για ν’ αφεθεί τελικά ελεύθερος, βγήκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και η δίκη του προγραμματίστηκε πλέον για τις 25 Αυγούστου.

Η «Mirror», πάντως, στέκεται στο ότι ο παίκτης θα μπορούσε να αποφύγει την φυλακή πληρώνοντας 100.000 ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X