Τάσος Καπετανάκος: «Δύσκολο η ΑΕΚ να αντικαταστήσει και άμεσα τον Μάνταλο» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Δύσκολο η ΑΕΚ να αντικαταστήσει και άμεσα τον Μάνταλο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος σχολιάζει την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αρκετά πιθανή, πλέον, η πώληση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ.

Στο σημερινό σχόλιο της ημέρας ο Τάσος Καπετανάκος αναφέρεται στην ενδεχόμενη μεταγραφή του αρχηγού της ΑΕΚ.

Η ομάδα από το Ντουμπάι προσφέρει στην Ενωση ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ δέλεαρ αποτελούν για τον ποδοσφαιριστή τα λεφτά που του δίνουν, καθώς αυτή τη στιγμή παίρνει περίπου 650 χιλ. ενώ η Αλ Νασρ του προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τον Τάσος Καπετανάκο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι, όμως αρκετά πιθανό να φτάσει σύντομα πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ιλια Ιβιτς και Μάσιμο Καρέρα θα πρέπει τώρα να βρουν έναν παίκτη που θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Μάνταλο, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο, ιδιαίτερα σε μια χρονιά που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν τόσο γρήγορα.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr Τάσου Καπετανάκου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr θα μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινά της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X