Κούμαν σε Πικέ: «Θέλω να μείνεις στην Μπαρτσελόνα»

Κούμαν σε Πικέ: «Θέλω να μείνεις στην Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζεράρ Πικέ πρότεινε να αποχωρήσει από τον σύλλογο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ρόναλντ Κούμαν έχει συνδεθεί με την πρόθεσή του για ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρ’ όλα αυτά, είναι επίσης πρόθυμος, να έρθει σε επαφή με παίκτες, που αποτελούν την «παλαιά φρουρά» των μπλαουγκράνα.

Ο Ζεράρ Πικέ πρότεινε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, μετά την καταστροφική εμφάνιση και την ντροπιαστική ήττα από την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, παρά τις φήμες για το ρόλο του Ισπανού ποδοσφαιριστή στο κλαμπ για τη νέα σεζόν, ο Κούμαν θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον 33χρονο άσο, ώστε να προσφέρει εμπειρία στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Diario AS, ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε με τον πρώην διεθνή Ισπανό αμυντικό, σχετικά με τον ρόλο του δεύτερου την επόμενη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, το μέλλον άλλων συμπαικτών του Πικέ, που είναι στην ίδια κατηγορία με αυτόν, όπως οι Ζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς και Λουίς Σουάρεζ κρίνεται αβέβαιο. Η ουσία είναι ότι ο Ρόναλντ Κούμαν θα μιλήσει με κάθε έμπειρο παίχτη της ομάδας και ύστερα θα λάβει τις αποφάσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X