Ολυμπιακός: Τελειώνει και ο Κούτρης από το λιμάνι

Ολυμπιακός: Τελειώνει και ο Κούτρης από το λιμάνι

Σύντομα οι εξελίξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη προέκυψε από Γερμανία μεριά.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ, ομάδα της Β’ κατηγορίας, σε μια χρονιά που επιδιώκει την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα κατέθεσε επίσημη πρόταση τους “ερυθρόλευκους” για ετήσιο δανεισμό του διεθνούς αριστερού μπακ, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Παρότι ο 25χρονος αμυντικός προέρχεται από πεντάμηνη αποχή, η γερμανική ομάδα τον έχει “σταμπάρει”, τον θέλει και προχωρά για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ποσά που συζητιούνται είναι τέτοια που έχουν… καθίσει τις εμπλεκόμενες πλευρές για τα καλά στο τραπέζι των συζητήσεων.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες, ακόμη και σήμερα – αύριο να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Ο Κούτρης δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεσμεύεται ακόμη με δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά δεν κρύβει και την επιθυμία να δοκιμάσει στο εξωτερικό, καθώς στην πρώτη του απόπειρα (Μαγιόρκα) στάθηκε άτυχος κι επέστρεψε εσπευσμένα για να αποκαταστήσει τη ζημιά στο γόνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X