«Ανανέωσε με την Χάμαρμπι ο Τάνκοβιτς»

«Ανανέωσε με την Χάμαρμπι ο Τάνκοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Οι Σουηδοί γράφουν πως ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Χάμαρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουμαέρ Τάνκοβιτς φέρεται να ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Χάμαρμπι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η σουηδική, SportExpressen αναφέρει ότι ο επιθετικός που βρισκόταν στο στόχαστρο της ΑΕΚ θα παραμείνει στην Χάμαρμπι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Τα νέα για τον Τάνκοβιτς αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του από σήμερα κιόλας και να παίξει στα επόμενα παιχνίδια.

Το… σίριαλ γύρω από το όνομα του Τάνκοβιτς ήταν το μεγάλο θέμα της Χάμαρμπι τους τελευταίους μήνες και φαίνεται πως το κλείνει για την ώρα.

Οταν το συμβόλαιο του Μούτζο εξέπνευσε, δεν ήθελε να ανανεώσει καθώς η Μπεσίκτας, η QPR, η Ρέιντζερς και η ΑΕΚ είχαν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον. Ωστόσο, καμία ομάδα δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τον διεθνή Σουηδό άσο και μετά από τόσο καιρό αποφάσισε πως είναι καλύτερο για εκείνον να μείνει στη Χάμαρμπι. Πλέον είναι διαθέσιμος και τα προκριματικά του Europ League».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X