Ολα στο συν με τον Μπάρκα

Αγιερ: «Ο Μπάρκας θα γίνει ακόμα καλύτερος»
Photo Credits: INTIME

Το…πόρισμα της «Ενωσίτικης κάλπης» για τη μεταγραφή του διεθνή κίπερ στη Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι η πιο σημαντική πώληση της ΑΕΚ στη σύγχρονη εποχή. Ο Βασίλης Μπάρκας είναι εδώ και λίγο καιρό παίκτης της Σέλτικ, με την Ενωση να λαμβάνει άμεσα 5 εκατ. ευρώ – σε τέσσερις ισόποσες δόσεις – ενώ το ποσό μπορεί να αυξηθεί κατά 1 εκατ., με κάποια αρκετά βατά μπόνους. Η υποδοχή αυτής της μεταγραφής από εσάς μέσω της δημοσκόπησης που έκανε η «Ενωσίτικη κάλπη» ήταν άκρως θετική, όπως φανέρωσαν οι απαντήσεις σας.

Το 29% θεώρησε το ποσό της μεταγραφής Μπάρκα ως καλό, που θα δώσει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να κινηθεί πιο άνετα στις μεταγραφές. Επίσης, ανάλογο ποσοστό (28%), ανέδειξε τη συμφωνία ως θετική κίνηση, που αποδεικνύει πως η ΑΕΚ εξελίσσει τους παίκτες της. Επίσης, 20% την έκρινε ως τεράστια επιτυχία, ειδικά εάν προσμετρηθούν οι συγκυρίες της εποχής, ενώ 7% το ανέδειξε ως τεράστιο ντιλ. Οι αρνητικοί έφτασαν στο 16%, θεωρώντας πως η ΑΕΚ μπορούσε να αποκομίσει περισσότερα οφέλη.

 

[poll id=”375″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X