ΑΕΚ: Ετοιμη η νέα φανέλα - Πιθανό ντεμπούτο στον τελικό Κυπέλλου

ΑΕΚ: Ετοιμη η νέα φανέλα - Πιθανό ντεμπούτο στον τελικό Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ και πότε θα την δούμε...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποκάλυψη της νέας φανέλας της ΑΕΚ, αποτελεί κάθε καλοκαίρι πολυαναμενόμενο γεγονός!

Ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και αυτό. Η εμφάνιση της Ενωσης για την σεζόν 2019-20 ήταν πολύ ιδιαίτερες. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου υιοθετήθηκαν διαγώνιες ρίγες. Αυτό αρχικά ξένισε πολλούς, όμως στην πορεία φάνηκε να «αγκαλιάζεται» από τον κόσμο για την ιδιαιτερότητά της μιας και οι πωλήσεις της κινήθηκαν σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Τι συμβαίνει τώρα με την φανέλα της νέας σεζόν; Οι νέες εμφανίσεις έχουν σχεδόν κλειδώσει από την Capelli Sport. Κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες σεζόν της Capelli, καθώς θα πούμε «αντίο» στις ρίγες.

Πάντως, παρότι όλα δείχνουν να είναι έτοιμα, ανοιχτό παραμένει ποτέ θα την δούμε να την φορούν οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα. Το πιθανότερο είναι στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 30 Αυγούστου. Βέβαια, υπάρχει ακόμα η σκέψη να χρησιμοποιηθεί η εμφάνιση της σεζόν 2019-20 από τις δύο ομάδες μιας και το ματς αφορά εκείνη τη χρονιάς.

Τέλος, όσον αφορά τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ΑΕΚ, αυτά ίσως γίνουν και μέσα στην εβδομάδα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X