Γαλανόπουλος: Υπάρχει... θέμα -Μεγάλο το οικονομικό χάσμα για την ανανέωση

Γαλανόπουλος: Υπάρχει... θέμα -Μεγάλο το οικονομικό χάσμα για την ανανέωση
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν ικανοποιήθηκε από την πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι έτοιμος να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Ενας παίκτης από τα σπλάχνα της Ενωσης που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έγινε βασικός, αλλά και διεθνής με την Εθνική Ανδρών.

Η ΑΕΚ ήδη του έκανε μια πρώτη κρούση για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, αλλά η απόσταση στο οικονομικό είναι σημαντική με τα τωρινά δεδομένα. Μάλιστα, πρόκειται για πολύ μεγαλύτερη διαφορά από ότι σκέφτονταν αμφότερες οι πλευρές πριν καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Γαλανόπουλο 

Η ΑΕΚ του προσφέρει στην τελευταία της πρόταση 140.000, 180.000 και 220.000 ευρώ αντίστοιχα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Γαλανόπουλος (που ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα επανένταξης) τόνισε ότι δεν μπορεί να υπογράψει με αυτή την πρόταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιώσεις του φτάνουν τα 500.000 ευρώ και δείχνουν το μεγάλο χάσμα που υπάρχει με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο παίκτης έχει μιλήσει με τους υπευθύνους της ομάδας και η ενημέρωση που έχει είναι ότι θα προπονείται με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται σε πρώτη φάση για τον τελικό της 30ης Αυγούστου. Και μετά από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό… βλέπουμε. Ισως με μια νέα προσέγγιση, υπάρξουν εξελίξεις.

Τι είχε κάνει η ΑΕΚ στο παρελθόν

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ κάτι αντίστοιχο είχε κάνει η ΠΑΕ και με τον Γιάννη Ανέστη τον Νοέμβριο του 2017 και με τους Βασίλη Λαμπρόπουλο, Τάσο Μπακασέτα και Αντρέ Σιμόες μετά από ένα χρόνο. Και τελικά Ανέστης-Λαμπρόπουλος δεν έπαιξαν ξανά με την φανέλα της ΑΕΚ, ενώ Μπακασέτας και Σιμόες σε νέες συζητήσεις ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με τους «κιτρινόμαυρους».

Ετσι, μετά την μεγάλη απώλεια του Νταμιάν Σιμάνσκι και τον Κώστα Γαλανόπουλο… εκτός η ΑΕΚ διαθέτει για τον άξονα της τους Αντρέ Σιμόες, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ενώ έχει μπει με την ομάδα και ο νεαρός Φοίβος Μπότος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X