Αλέγκρι, το φαβορί για την Iντερ αν φύγει ο Κόντε

Αλέγκρι, το φαβορί για την Iντερ αν φύγει ο Κόντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαξ Αλέγκρι είναι το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε, εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει από την Ίντερ, ένα ενδεχόμενο που φαντάζει αρκετά πιθανό.

Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia» ο Μαξ Αλέγκρι είναι ο Νο1 υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Αντόνιο Κόντε, κάτι που φαίνεται πολύ πιθανό ενώ στην Ιταλία μιλάνε για να ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ένα στοιχείο που ενισχύει την προοπτική του Αλέγκρι είναι η παρουσία του Μπέπε Μαρότα στην θέση του τζένεραλ μάνατζερ στην Ίντερ, ο οποίος ήταν στην Γιουβέντους το 2014 όταν τότε ο Αλέγκρι είχε αντικαταστήσει τον Κόντε, δύο ημέρες αφότου είχε ξεκινήσει η προετοιμασία της «Μεγάλης Κυρίας». Οπότε πολλοί βλέπουν αρκετές ομοιότητες στις δύο περιπτώσεις και την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X