Γκέλα με το καλημέρα για Ουζουνίδη - Τραυματίας ο Κλωναριδης!

Γκέλα με το καλημέρα για Ουζουνίδη - Τραυματίας ο Κλωναριδης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 2-2 έμεινε ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ. Δεν αγωνίστηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, καθώς ήταν τραυματίας.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Μπεν Σαχάρ στο 14΄, ο Σάσι ισοφάρισε στο 20ο λεπτό.

Στο 73ο λεπτό ο Σάντος έβαλε μπροστά το ΑΠΟΕΛ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Βινσέντι, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η χαρά δεν κράτησε πολύ αφού στο 75ο λεπτό ο Χριστοφή έκανε το 2-2 με δυνατό σουτ.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 7ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μερκής άπλωσε το πόδι του και έσπρωξε την μπάλα προς την εστία, ωστόσο την τελευταία στιγμή ο Χριστοφή απομάκρυνε την μπάλα στην γραμμή!

Στο 14ο λεπτό ο Μπεν Σαχάρ έκλεψε την μπάλα απο δεξιά, έδωσε στον Εφραίμ που βρήκε το δοκάρι, ενώ με την επιστροφή της μπάλας ο Σαχάρ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0!

Στο 20ο λεπτό ο Λουντέμο έκανε λάθος έξω από την περιοχή, ο Σάσι έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία μετά την παρέμβαση του Μερκή και ήρθε το 1-1 για την Καρμιώτισσα. Στο 25ο λεπτό ο Γένσεν από απόσταση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ 10 λεπτά μετά έξω έφυγε και ένα καλό σουτ από τον Τάμαρι.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 53΄ένα σουτ άλλαξε πορεία στον Χατζηβασίλη και έφυγε έξω. 10 λεπτά μετά το ΑΠΟΕΛ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Σατσία να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει το σουτ και να κερδίζει ένα κόρνερ. Στο 64ο λεπτό ο Εφραίμ από καλή θέση έκανε το σουτ με τον Καϊρινο να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 67 ένα λάθος του ΑΠΟΕΛ έφερε τον Χριστοφή να κάνει σουτ και τον Σίλβα να αποκρούει.

Στο 72ο λεπτό ο Τάμαρι έκανε το σουτ, βρήκε το δοκάρι και κέρδισε κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Σάντος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 2-1.

Στο 75ο λεπτό η Καρμιώτισσα απάντησε άμεσα, όταν ο Χριστοφή με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-2, ενώ είχε προηγηθεί λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X