Ηρακλής: Ξεκαθαρίζει η επόμενη μέρα -Κοντά στην Γ' Εθνική

Απειλείται με αφαίρεση βαθμών ο Ηρακλής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε επικοινωνία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων βρίσκεται ο Ηρακλής προκειμένου να φανεί κατά πόσο θα προχωρήσει η συνεργασία των δύο ομάδων, μέσω της οποίας ο Γηραιός ενδέχεται να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την ομάδα των Αμπελόκηπων η οποία θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε συνάντηση που είχαν οι φορείς του Ηρακλή δόθηκε από τους εκπροσώπους της ομάδας το… ΟΚ για να προχωρήσουν οι συζητήσεις με την ομάδα των Αμπελόκηπων κάτι που πρόκειται να συμβεί άμεσα.

Οι άνθρωποι του Γηραιού αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου με τον πρόεδρο του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννη Ζαντόπουλο, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες μιας ενδεχόμενης συνεργασίας. Λεπτομέρειες ιδιαίτερα σημαντικές για την επίτευξη της συμφωνίας.

Εφόσον μπορέσουν οι δύο πλευρές να φτάσουν σε κάποια συμφωνία τότε θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό της ομάδας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα υπάρξει ένα κράμα στην διοίκηση του συλλόγου με ανθρώπους από την ομάδα των Αμπελοκήπων και στελέχη που θα θέσει ο Ηρακλής.

Πηγή: Sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X