Γαλανόπουλος: «Σύννεφα» στη σχέση του με την ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: «Σύννεφα» στη σχέση του με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό του και η πρόταση που αρνήθηκε ο Γαλανόπουλος - Τι συζήτησε με Καρέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά «σύννεφα» φαίνονται να προκύπτουν ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Κώστα Γαλανόπουλο.

Το συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα μέσου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης του ζήτησε να μιλήσουν για ανανέωση.

Στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες στα Σπάτα, παρουσία και άλλων ανθρώπων της ΠΑΕ, του προτάθηκε επέκταση της συνεργασίας με την ΑΕΚ για επιπλέον 3 χρόνια, αντί 140 χιλιάδων ευρώ για τον πρώτο χρόνο 180.000 για το δεύτερο και 220.000 για τον τρίτο. Δηλαδή συνολικές αποδοχές 540 χιλιάδων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την πλευρά του Γαλανόπουλου κι έκτοτε πέρασε καιρός, στη διάρκεια του οποίου η ΑΕΚ αρκετές φορές κάλεσε τον ο ποδοσφαιριστή να αλλάξει γνώμη, λέγοντάς του ότι το συμβόλαιο που του προτάθηκε είναι εκεί και περιμένει την υπογραφή του.

Ο Γαλανόπουλος δεν φαίνεται να συζητά για να μείνει με αυτά τα χρήματα στην ΑΕΚ και η απόσταση στο οικονομικό είναι σημαντική, όπως είχατε διαβάσει στις 4/8 από το enwsi.gr. Το χάσμα λοιπόν μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλο.

Η συζήτηση του Γαλανόπουλου με τον Καρέρα

Ο μέσος της ΑΕΚ είπε στον Ιταλό τεχνικό ότι είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί και ότι έχει ξεπεράσει το 100% το πρόβλημά του. Σύμφωνα με το sport24, από την πλευρά του Καρέρα ειπώθηκε ότι είναι καλό να έχει λυθεί όποιο θέμα υπάρχει, ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει δίχως να υπάρχουν εμπόδια, κοινώς να υπάρχει και το ελεύθερο από τη διοίκηση.

Αυτό λοιπόν που προκύπτει από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι τούτη την ώρα είναι σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση, μέχρι να βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του.

Να θυμίσουμε ότι το 2018, εκτός πλάνων είχαν τεθεί επειδή δεν υπέγραφαν τις ανανεώσεις που τους είχαν προταθεί, οι Σιμόες, Λαμπρόπουλος και Μπακασέτας.

πηγή sport24

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X