Τσέφεριν: Συναντήθηκε με Γραμμένο και Γεραπετρίτη

Τσέφεριν και Πλατινί στη κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, και τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, συναντήθηκε μετά την παρουσία του στη Μητρόπολη Αθηνών για το ύστατο χαίρε στον Σάββα Θεοδωρίδη ο πρόεδρος της UEFA, Aλεξάντερ Τσέφεριν.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΟ: “Τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν υποδέχθηκε σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.Ο κ. Τσέφεριν επισκέπτεται την Αθήνα για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων μηνών, αυτή τη φορά επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία σήμερα το μεσημέρι παρέστη στην εξόδιο ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη, στη Μητρόπολη Αθηνών.Ο πρόεδρος Τσέφεριν, αργότερα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X