Το πιθανό Grexit φέρει την ευθύνη Αυγενάκη και της κυβέρνησης

Το πιθανό Grexit φέρει την ευθύνη Αυγενάκη και της κυβέρνησης
Photo Credits: INTIME

O Λευτέρης Αυγενάκης ρίχνει στα «βράχια» το ελληνικό ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με την κυβέρνηση να τον καλύπτει εσχάτως για ακόμη μια φορά, οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο προς… Grexit.

Οι απίστευτοι χειρισμοί της ελληνικής Κυβέρνησης και του Λευτέρη Αυγενάκη, έχουν φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο ξανά στα… σχοινιά. Οι συνεχείς κυβερνητικές παρεμβάσεις για τις εκλογές της Ομοσπονδίας έχουν φέρει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις FIFA-UEFA να είναι ιδιαίτερα σκληρές στην επιστολή που έστειλαν στην ΕΠΟ.

Πρόκειται για… το τραγικό τέλος της προσπάθειας στην οποία συμμετείχε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις επίσημες συναντήσεις με την UEFA στην Αθήνα, για να αποκτήσει η κυβέρνηση το πάνω χέρι στις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Πρωθυπουργός και Λευτέρης Αυγενάκης προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΟ, ενώ δεν έκρυψαν ποτέ ότι είχαν ως ξεκάθαρο στόχο την αλλαγή του εκλογικού της συστήματος. Πλέον, το ελληνικό ποδόσφαιρο εξευτελίστηκε για ακόμα μια φορά, με την ευθεία απειλή των FIFA-UEFA.

Η τελευταία προσπάθεια του Αυγενάκη μέσω νομοθετικής παρέμβασης, ήταν να πάνε οι εκλογές στην ΕΠΟ τουλάχιστον στο τελευταίο δίμηνο του 2020, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη και προσπάθεια να μη γίνουν ακόμη και καθόλου μέσα στο τρέχων έτος. Η FIFA ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν στις αρχές Οκτώβρη όπως πάει να τις κάνει η ΕΠΟ, κόντρα στα εμπόδια που βάζει με κάθε τρόπο η κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X