Θέλει το «μπαμ» με Μπέιλ ο Μουρίνιο στην Τότεναμ

Θέλει το «μπαμ» με Μπέιλ ο Μουρίνιο στην Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Μεταγραφή από το πουθενά φαίνεται να γίνει για τον Γκάρεθ Μπέιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφή από το πουθενά φαίνεται να γίνει για τον Γκάρεθ Μπέιλ που έχει συνδεθεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο και την Τότεναμ σε μια περίοδο περίεργη για την πορεία του.

Το δημοσίευμα που πυροδότησε τις φήμες ήταν στην ΕΙΕspanol το οποίο ανέφερε πως ο Μουρίνιο είναι διατεθειμένος να δώσει στον Μπέιλ την επιλογή της επιστροφής και κατ’ ουσίαν να σώσει μια καριέρα που έχει πάρει την κατιούσα.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέονται αυτά τα δύο ονόματα με επικείμενη συνεργασία καθώς και το 2017 ο Πορτογάλος προπονητής είχε κάνει κρούση στον παίκτη για να τον φέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο ήταν εκείνος επικεφαλής αλλά δεν είχαν ευδοκιμήσει οι επαφές.

Τώρα, όπως όλα δείχνουν ο «Special One» θέλει να ανανεώσει το ρόστερ της Τότεναμ ενόψει της νέας χρονιάς και ο Μπέιλ είναι μια καλή επιλογή αφενός για να επιστρέψει στην ομάδα που είχε αναδειχθεί και αφετέρου για να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το σίριαλ πολλών επεισοδίων με τη σχέση του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X