Σάντος: «Ο Κριστιάνο θα παίζει σε υψηλό επίπεδο ως τα 39 του»

Σάντος: «Ο Κριστιάνο θα παίζει σε υψηλό επίπεδο ως τα 39 του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για άλλη μια φορά ο Φερνάντο Σάντος αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο, αν δεν συμβεί τίποτα ανησυχητικό, στα 39 θα εξακολουθεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο, ίσως με κάποιες προσαρμογές όσον αφορά την προπόνηση» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του “ A Bola”.

«Μιλάμε για παίκτες, για αθλητές, με ευρύτερη έννοια, που όχι μόνο φτάνουν σε επίπεδο παγκόσμιο, αλλά που τώρα μπορούν να διατηρήσουν αυτό το επίπεδο για πολλά χρόνια, όπως ποτέ πριν. Είναι εξαιρετικό. Θα είναι 50 ετών και θα θέλει να κερδίσει παίζοντας μπάλα στην παραλία», πρόσθεσε ο Σάντος, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομοσπονδία της Πορτογαλία έως το 2024, όταν ο Ρονάλντο θα είναι 39 ετών.

«Δεν έχω σκεφτεί ακόμη πως θα είναι να προπονώ την εθνική χωρίς τον Ρονάλντο. Θα εξαρτηθεί ουσιαστικά από αυτόν, φυσικά, από το πώς μπορεί να αισθάνεται. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν είναι μόνο το φυσικό επίπεδο, αλλά και το διανοητικό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X