Καρυπίδης σε παίκτες: «Είστε εδώ γιατί σας πιστεύουμε»

Καρυπίδης σε παίκτες: «Είστε εδώ γιατί σας πιστεύουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη, αναφέρθηκε και στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League που αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Άρη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε διαδοχικές συναντήσεις στο αθλητικό κέντρο στο οποίο προετοιμάζεται η ομάδα και πέραν των συζητήσεων που είχε με τον Μίκαελ Ένινγκ και τον Άγγελο Χαριστέα όπου τέθηκαν αγωνιστικά και οργανωτικά ζητήματα, μίλησε και στους ποδοσφαιριστές. «Είστε εδώ γιατί σας πιστεύουμε και θεωρούμε ότι θα κάνετε καλύτερη την ομάδα. Να τελειώσει η περιπέτεια της πανδημίας και θα δείτε το συναίσθημα που θα νιώσετε όταν παίξουμε στο γεμάτο γήπεδό μας. Αυτό που θα νιώσετε, δεν το έχετε ζήσει πουθενά αλλού. Θα εκπλαγείτε από το πάθος και την αγάπη του κόσμου».

Μάλιστα αναφέρθηκε στον στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League καθώς είπε ότι… «αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε υψηλούς στόχους και στο Πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, υπάρχει ποιότητα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθουν κι άλλα παιδιά. Δημιουργήσαμε ρόστερ το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X