Χνιντ: «Δεν γυρίζω πίσω, θα υπογράψω στην ΑΕΚ»

Εικόνες από την παρουσίαση και τις υπογραφές του Χνιντ
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρος ο Νασίμ Χνιντ που ήθελε ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Νασίμ Χνιντ στην ΑΕΚ πέρασε από… χίλια κύματα μέχρι να οριστικοποιηθεί.

Αίτια στάθηκαν φυσικά τα… καμώματα της Σφαξιέν, η οποία προσπάθησε αρκετές φορές να φρενάρει τη μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού στην ΑΕΚ, παρά την αρχική της συμφωνία.

Σε πολλές φάσεις των τελευταίων συζητήσεων χρειάστηκε ο ίδιος να μιλήσει με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «εγώ δεν γυρίσω πίσω, εγώ θα υπογράψω και θα μείνω στην ΑΕΚ», δείχνοντας ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες του και την απόφασή του να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Μάλιστα, δεν έφυγε ούτε λεπτό από τα γραφεία της ΠΑΕ όση ώρα πηγαινοέρχονταν τα συμφωνητικά με τη Σφαξιεν προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα θα τελείωναν θετικά χθες το βράδυ.

Γενικότερα με τη συμπεριφορά του κέρδισε τους πάντες στα γραφεία της ΑΕΚ, παρά το περίπου 8ωρο που χρειάστηκε μέχρι να έρθει υπογεγραμμένο το συμφωνητικό μεταγραφής από τους Τυνήσιους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X