Τελικός Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου την Κυριακή στις 22:00

Τελικός Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου την Κυριακή στις 22:00
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου θα διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο του Champions League.

Οι Παριζιάνοι κέρδισαν χθες 3-0 την Λειψία, ενώ απόψε η Μπάγερν Μονάχου νίκησε και αυτή με το ίδιο σκορ την Λιόν. Και έτσι θα συναντηθούν την Κυριακή στις 22:00 στον μεγάλο τελικό του Champions League στο στάδιο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Η Μπάγερν Μονάχου πάει σε τελικό μετά από 7 χρόνια, για 11η φορά στην ιστορία της και διεκδικεί το 6ο τρόπαιο Πρωταθλητριών ή Champions League, ενώ η Παρί για πρώτη φορά είναι φιναλίστ στον θεσμό. Παράλληλα, θα είναι η πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια που θα αναμετρηθούν Γάλλοι με Γερμανούς στον τελικό. Να θυμίσουμε ότι η Μπάγερν έχει ήδη κατακτήσει στην Γερμανία τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο και την Κυριακή πάει για το τρεμπλ.

Ο αποκλεισμός της Λιόν, έχει και… ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ύστερα από αυτόν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται οριστικά στα playoff του Champions League. Τέλος, η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε άδεια για να μεταδώσει τον τελικό του Champions League σε γιγαντοοθόνη στο «Parc des Princes» του Παρισιού με την παρουσία 5.000 φιλάθλων της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X