Χνιντ: «Εγώ παίζω μπάλα με την καρδιά, μετά με τα πόδια!»

Οι Τυνήσιοι επιμένουν: «Η ΑΕΚ έδωσε 800.000 ευρώ για Χνιντ»
Photo Credits: INTIME

Οριστική συμφωνία ΑΕΚ-Σφαξιέν για την μεταγραφή του Νασίμ Χνιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστική συμφωνία ΑΕΚ-Σφαξιέν για την μεταγραφή του Νασίμ Χνιντ.

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με την Σφαξιέν αναφορικά με την μεταγραφή του 23χρονου διεθνή Τυνήσιου σέντερ μπακ. Υπάρχει οριστική συμφωνία και αύριο ντύνεται στα κιτρινόμαυρα.

«Εγώ παίζω μπάλα πρώτα με την καρδιά και μετά με τα πόδια και είχα πάρει την απόφαση μου» ήταν η πρώτη αντίδραση του Χνιντ, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο με την στάση του για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά αναμένουμε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και τις ανακοινώσεις.

Η ΑΕΚ θα δώσει περίπου 600.000 ευρώ στην ομάδα της Τυνησίας για να κλείσει το deal και έτσι ο Χνιντ θα έρθει για να καλύψει το κενό στα στόπερ. Παράλληλα, και η στάση του ίδιου του παίκτη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μεταγραφή του, ο οποίος ήθελε εξ’ αρχής να έρθει στην ΑΕΚ και μάλιστα χάρισε χρήματα στην Σφαξιέν για να το πετύχει αυτό.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X