Μπέιλ: «Μου αρέσει το MLS»

Μένει ο Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ο ατζέντης του δηλώνει πως δεν το… κουνάει από τη Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν εκπνεύσει το συμβόλαιό του, ο ίδιος ο Γκάρεθ Μπέιλ έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στο MLS.

Ο Ουαλός σταρ που βρίσκεται σταθερά στον «πάγο» από τον Ζινεντίν Ζιντάν και συνολικά το μαδριλένικο κλαμπ, φιλοξενήθηκε σε podcast και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αμερικανικό πρωτάθλημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το σκέφτεται για όταν αποχωρήσει επιτέλους από τη Βασίλισσα και μάλιστα, με ιδανικότερο προορισμό τους Λος Άντζελες Γκάλαξι:

«Μου αρέσει το MLS. Είναι μια αναπτυσσόμενη λίγκα, με καλύτερους παίκτες, στάδια, εγκαταστάσεις. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν πλέον να παίζουν στις ΗΠΑ. Είναι σίγουρα κάτι που θα με ενδιέφερε. Λατρεύω να πηγαίνω στο Λος Άντζελες, για διακοπές. Παίζω πολύ γκολφ εκεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X