Ερντογάν: «Καμία απειλή δεν θα μας στερήσει τα κοιτάσματα πετρελαίου που υπάρχουν στη Μεσόγειο»

Προκλητικός Ερντογάν για Αγία Σοφία: «Αποτέλεσμα της αποφασιστικότητάς μας η μετατροπή της σε τζαμί»

Προκλητικές δηλώσεις από τον Ερντογάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις έκανε ο Τούρκος πρόεδρος, υποστηρίζοντας πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα της χώρας του στη Μεσόγειο και πως κανείς δεν πρόκειται να της στερήσει τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως «η Toυρκία είναι αποφασισμένη κι έχει το δικαίωμα να ζητήσει τα δικαιώματα της στην ανατολική Μεσόγειο. Καμία απειλή και καμία αποικιοκρατική δύναμη δεν μπορεί να μας στερήσει απο τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που θεωρείται πως υπάρχουν στην περιοχή».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «πάντα είμαστε υπέρ των συνομιλιών και των συμφωνιών αντί του καβγά. Και σήμερα με την ίδια ειλικρίνεια κινούμαστε με τον ιδιο τρόπο. Και απο τους ομολόγους μας περιμένουμε κινήσεις που να μειώσουν την ένταση και βήματα που θα ανοίξουν το δρόμο του διαλόγου. Ελπίζω πως θα επιλύσουμε αυτό το ζήτημα με τρόπο που θα προστατεύει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X