Οριστικό: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Οριστικό: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Όσα αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα… καμώματα του Ολυμπιακού και η άρνησή του να παίξει τον τελικό με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, είχε ως αποτέλεσμα ο μεγάλος αγώνας να μεταφερθεί και να γίνει τελικά στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Μετά την απόφαση αυτή, το φλέγον ζήτημα ήταν με τι ρόστερ θα παίξουν οι δύο ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως ο τελικός θα γίνει με τα παλιά ρόστερ.

Κάτι που σημαίνει λοιπόν, πως οι δύο φιναλίστ θα παίξουν με τα ρόστερ που είχαν τη σεζόν 2019/20.

Έτσι λοιπόν, ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους νεοφερμένους, Μπράιτ Ενομπακάρε, Πέταρ Καρακλάγιτς, Εμάνουελ Ινσούα και Γιάννη Ιατρούδη και τους δανεικούς που επέστρεψαν στην ΑΕΚ (Ντέλετιτς, Σιμάο). Και φυσικά τους Βασίλη Μπάρκα, Νίκλας Χουλτ, Γιώργο Γιακουμάκη, Βίκτωρα Κλωναρίδη, Σέρχιο Αραούχο και Ογκνιεν Βράνιες (στους δύο τελευταίους έληξαν οι δανεισμοί τους). Να θυμίσουμε ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Νταμιάν Σιμάνσκι που είναι τραυματίας.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, δεν θα έχει τις μεταγραφές Κρίστινσον, Ραφίνια, Χοσέ Χολέμπας και τους Κώστα Τσιμίκα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Χασάν και Γκασπάρ που έχουν αποχωρήσει. Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν ούτε οι δανεικοί που επέστρεψαν Γκερέρο, Βρουσάι, Τσούμιτς, Κωστή, Κάιπερς, Ανδρούτσο, Γιάννη Μασούρα και Μεριά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X