Χνιντ: Η ΑΕΚ περιμένει την υπογεγραμμένη συμφωνία από τους Τυνήσιους

Χινέιντ: «Εκτός αποστολής από τη νίκη της Σφαξιέν λόγω της πρότασης της ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Στάση αναμονής από την ΑΕΚ που δεν... διαπραγματεύεται για τον Χνιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ περιμένει την Σφαξιέν για να ανακοινώσει τον Νασίμ Χνιντ!

Οπως σας ενημέρωσε χθες το enwsi.gr, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή για την απόκτησή του, και έχει δημιουργήσει ένα πλαίσιο συμφωνίας με την ομάδα του. Αυτό αναφέρει την απόκτηση του 23χρονου με 600.000 ευρώ, του όρους δηλαδή που εξ αρχής ήθελε ο Δικέφαλος.

Φυσικά, εφόσον υπάρχει μια πρωταρχική συμφωνία και η ανταλλαγή των εγγράφων ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ήδη ξεκινήσει από χθες, η ΑΕΚ δεν διαπραγματεύεται. Ετσι τα δεδομένα είναι απλά. Είτε η Σφαξιέν στέλνει την υπογεγραμμένη συμφωνία για τον Χνιντ, είτε η υπόθεση κλείνει οριστικά μιας και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν υπάρχει πρόθεση για… διαπραγματεύσεις.

«Τρελαμένος» για ΑΕΚ ο Χινέιντ

Από την πλευρά του, ο Χνιντ είναι… τρελαμένος να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ το συντομότερο δυνατόν. Η επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα για την Ενωση ήταν άλλωστε μεγάλη από την πρώτη φορά που οι κιτρινόμαυροι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους.

«Η Κουβέιτ προσφέρει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για τον Χνιντ»

Ενώ ο Νασίμ Χνιντ θέλει μόνο… ΑΕΚ, δημοσιεύματα από την Τυνησία, ήθελαν χθες την Κουβέιτ Κλαμπ που καθοδηγείται από τον Ρούντι Κρολ να προσφέρει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ταυτόχρονα, ανέφεραν πως η Σφαξιέν πίεζε τον Χνιντ να αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση προκειμένου να εισρεύσουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία της, όμως ο διεθνής στόπερ θεωρεί πως εάν συμβεί αυτό θα κλείσει το παράθυρο της Ευρώπης που του προσφέρει η ΑΕΚ για την καριέρα του. Ετσι, η θέληση του παίκτη μίλησε για ακόμα μια φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X