Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο αποδεικνύει πως το κράνος σώζει ζωές (VIDEO)

Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο αποδεικνύει πως το κράνος σώζει ζωές (VIDEO)

Σκληρές εικόνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανάσα κόβουν οι εικόνες που κατέγραψε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο αποδεικνύεται πως το κράνος σώζει ζωές.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες ενός ατυχήματος, το οποίο αποδεικνύει το γιατί το κράνος σώζει ζωές, με το βίντεο από το περιστατικό να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα cretapost.gr δείχνει ένα ατύχημα, το οποίο έγινε την Κυριακή 16 Αυγούστου στην Σητεία, έπειτα από την σύγκρουση ενός δίκυκλου με ένα αυτοκίνητο.

Ο Γιάννης Δασκαλάκης που ήταν παρών στο ατύχημα με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν σε αυτό, προχώρησε στην συγκεκριμένη ανάρτηση, στην οποία φαίνεται ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας σώθηκε από θαύμα, καθώς φορούσε κράνος που ήταν δεμένο στο υποσιάγωνο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

<div style=”width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 62.500%;”><iframe src=”https://streamable.com/e/y037zp” frameborder=”0″ width=”100%” height=”100%” allowfullscreen style=”width: 100%; height: 100%; position: absolute;”></iframe></div>

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X