Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Χνιντ μέχρι το 2024! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Χνιντ μέχρι το 2024! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Νασίμ Χνιντ είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Νασίμ Χνιντ είναι και επίσημα πλέον παίκτης της ΑΕΚ!

O διεθνής Τυνήσιος ανακοινώθηκε, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’24.

Ο Χνιντ θα φοράει το νούμερο 26.

Χθες ξεκίνησε η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ της «Ενωσης» και της Σφαξιέν για τον 23χρονο Τυνήσιο και σήμερα η διαδικασία ολοκληρώθηκε, καθώς ο διεθνής στόπερ φόρεσε με κάθε επισημότητα τα κιτρινόμαυρα.

Παρά τα όποια… τρικ της Σφαξιέν ο Χνιντ έγινε παίκτης της ΑΕΚ με 600 χιλιάδες ευρώ. Όσα εξ’ αρχής έδινε η ΑΕΚ. Πάντως η μεταγραφή του στην «Ένωση», ήταν κάτι που το επιθυμούσε πολύ και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που πίεζε πολύ προς αυτή την κατεύθυνση με κάθε τρόπο.

Η ΑΕΚ με τον 23χρονο διεθνή Τυνήσιο στόπερ κλείνει το κενό που είχε στο κέντρο της άμυνάς της και πλέον αναμένεται να φουλάρει για την απόκτηση ενός επιθετικού το συντομότερο δυνατόν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χνιντ αποτελεί την πέμπτη φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τους Μπράιτ Ενομπακάρε, Γιάννη Ιατρούδη, Πέταρ Καρακλάιτς και Εμάνουελ Ινσούα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τυνήσιου διεθνούς αμυντικού Νασίμ Χνιντ με τη μορφή μεταγραφής από την CS Sfaxien. Ο 23 ετών ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Ο Νασίμ Χνιντ γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1997 στην πόλη Ζαρζίς της Τυνησίας. Έχει ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται ως στόπερ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της περιοχής του (ES Zarzis) και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στην CS Sfaxien.

Με τη φανέλα της κατέγραψε την επόμενη πενταετία 72 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τρεις φορές και βγάζοντας μια ασίστ.

Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και το καλοκαίρι του 2019 προήχθη στην Εθνική Ανδρών της Τυνησίας από τον Γάλλο τεχνικό, Αλέν Ζιρές. Μάλιστα, ήταν στην αποστολή του Κόπα Άφρικα 2019 στην Αίγυπτο, όπου αγωνίστηκε στον μικρό τελικό απέναντι στη Νιγηρία.

Νασίμ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε να ζήσεις τις μεγάλες στιγμές, που ονειρεύεσαι, με την κιτρινόμαυρη φανέλα!»

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/videos/614853815885613/

Αναμένεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X