Κρίνονται πολλά στη σημερινη ΕΕ της ΕΠΟ

Κρίνονται πολλά στη σημερινη ΕΕ της ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει σήμερα κάτω από πολλές γκρίνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει σήμερα κάτω από πολλές γκρίνιες. Η συνεδρίαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα μετέχει για πρώτη φορά και ο νέος επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ και στο τραπέζι θα πέσουν τα εξής θέματα: Το υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγε Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει σήμερα κάτω από πολλές γκρίνιες.

Η συνεδρίαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα μετέχει για πρώτη φορά και ο νέος επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ και στο τραπέζι θα πέσουν τα εξής θέματα: Το υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Η ενδεχόμενη αναδιάρθρωσης της Super League 2 και της Football League και το σενάριο αλλαγής του Παγκρητίου με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στον φάκελο διεκδίκησης του τελικού της νεοσύστατης διοργάνωσης του Κόνφερανς Λιγκ. Για το δεύτερο και το τρίτο θέμα υπάρχουν μεγάλες γκρίνιες. Ο Απόλλωνας εξέδωσε χθες ανακοίνωση, δη- λαδή για το μπαράζ, που ζητά να μην γίνει κι έτσι να προχωρήσει η ΕΠΟ σε αναδιάρθρωση και στη μεγάλη λίγκα, τονίζοντας: «Πώς προχώρησε η ΕΠΟ στον ορισμό των αγώνων μπαράζ για τις 22 και τις 29 Αυγούστου, όταν οι οδηγίες της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, που είναι υποχρεωτικές για την ΕΠΟ, επέβαλλαν την ολοκλήρωση όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων πρωταθλημάτων μέχρι τις 2 Αυγούστου;».

Την ίδια στιγμή, η ΕΠΣ Ηρακλείου αντιδρά στην προοπτική να αλλάξει η έδρα στον φάκελο διεκδίκησης του τελικού του Κόνφερανς Λιγκ και γι’ αυτό τον λόγο έστειλε χθες επιστολή προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. νάκη. Η ενδεχόμενη αναδιάρθρωσης της Super League 2 και της Football League και το σενάριο αλλαγής του Παγκρητίου με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στον φάκελο διεκδίκησης του τελικού της νεοσύστατης διοργάνωσης του Κόνφερανς Λιγκ. Για το δεύτερο και το τρίτο θέμα υπάρχουν μεγάλες γκρίνιες. Ο Απόλλωνας εξέδωσε χθες ανακοίνωση, δηλαδή για το μπαράζ, που ζητά να μην γίνει κι έτσι να προχωρήσει η ΕΠΟ σε αναδιάρθρωση και στη μεγάλη λίγκα, τονίζοντας: «Πώς προχώρησε η ΕΠΟ στον ορισμό των αγώνων μπαράζ για τις 22 και τις 29 Αυγούστου, όταν οι οδηγίες της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, που είναι υποχρεωτικές για την ΕΠΟ, επέβαλλαν την ολοκλήρωση όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων πρωταθλη- μάτων μέχρι τις 2 Αυγούστου;»

Την ίδια στιγμή, η ΕΠΣ Ηρακλείου αντιδρά στην προοπτική να αλλάξει η έδρα στον φάκελο διεκδίκησης του τελικού του Κόνφερανς Λιγκ και γι’ αυτό τον λόγο έστειλε χθες επιστολή προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X