«Τρομοκράτες» Μπλέιζερς έριξαν στο... καναβάτσο τους Λέικερς

«Τρομοκράτες» Μπλέιζερς έριξαν στο... καναβάτσο τους Λέικερς
Photo Credits: INTIME

Δεύτερη μεγάλη έκπληξη στα playoffs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπλέιζερς έριξαν στο… καναβάτσο τους Λέικερς στον πρώτο αγώνα και με «όπλο» τα τρίποντα στο τέλος πήραν την νίκη με 100-93, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να κάνει μία εκπληκτική εμφάνιση με «triple double» αλλά να μην μπορεί να αλλάξει την μοίρα του…

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή, με τους Μπλέιζερς να έχουν το προβάδισμα χάρη σε Λίλαρντ, ΜακΚόλουμ και Νούριτς. Από τους Λέικερς ο Λεμπρόν έκανε τα πάντα, έχοντας δίπλα του μόνο τον Ντέιβις. Οι Μπλέιζερς παρά την πίεση κρατούσαν την πρωτοπορία στο σκορ και όταν χρειάστηκε βρήκαν μεγάλα τρίποντα. Πρώτα από τον Λίλαρντ, ακολούθησε ένα του Άντονι και στο τέλος ο Τρεντ έδωσε την… χαριστική βολή, διαμορφώνοντας το 93-98, ένα λεπτό πριν το τέλος. Οι Λέικερς δεν μπόρεσαν να μειώσουν και ο Νούρκιτς διαμόρφωσε το τελικό 93-100, με τους Μπλέιζερς να κάνουν το 1-0 στην σειρά.

Από τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν «τριπλός» με 23 πόντους, 17 ριμπάουντ και 15 ασίστ, ο Ντέιβις είχε 28 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Κούζμα πρόσφερε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Για το Πόρτλαντ ο Λίλαρντ ήταν ο κορυφαίος με 34 πόντους (10/10β., 3/8διπ., 6/13τρ.), ο ΜακΚόλουμ είχε 21 πόντους, ο Νούρκιτς 16 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ο Άντονι είχε 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X