«Πολύ καλός παίκτης ο Χνιντ -Εξαιρετική μεταγραφή για την ΑΕΚ!»

«Περιμένει βελτιωμένη πρόταση η Σφαξιέν, έτοιμος για Αθήνα ο Χινέιντ»
Photo Credits: INTIME

Ο Τυνήσιος δημοσιογράφος, Ουαλίντ Ελ Μεχρί σκιαγράφησε το προφίλ του Νασίμ Χνιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νασίμ Χνιντ με… κάθε λεπτομέρεια.

Ο Τυνήσιος δημοσιογράφος, Ουαλίντ Ελ Μεχρί, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στην «ΩΡΑ των Σπορ» τον τρόπο παιχνιδιού του Χνιντ, τα δυνατά του σημεία, ενώ ξεκαθάρισε ότι αποτελεί μια πολύ καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Για τα στοιχεία του παίκτη, ο Ουαλίντ τόνισε ότι «είναι πολύ δυνατός και δεν φοβάται να μπει στις μονομαχίες. Είναι γρήγορος και με αυτόν τον τρόπο βοηθάει την ομάδα του ακόμα και όταν δέχεται αντεπιθέσεις. Είναι επίσης, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, μιας και μιλάμε για έναν κεντρικό αμυντικό που έχει ύψος κοντά στο 1.90».

Έπειτα, για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στις τάξεις της Σφαξιέν, με τους οπαδούς να τα… βάζουν με τη διοίκηση για την πώληση του παίκτη, είπε: «Είναι λογικό. Είναι πολύ καλός παίκτης. Για να είμαι ξεκάθαρος, είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός που διαθέτει το πρωτάθλημα μας. Είναι εξαιρετικός».

Τέλος, αναφορικά με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και για το εάν θα δώσει… πράγματα στην «Ένωση», υπογράμμισε: «Είναι τρομερή μεταγραφή για την ΑΕΚ, η οποία κάνει μια πολύ καλή επένδυση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X