Μολέδο: Δεν υπολογίζεται από την Ιντερνασιονάλ -Στην πόρτα της εξόδου

Μολέδο: Δεν υπολογίζεται από την Ιντερνασιονάλ -Στην πόρτα της εξόδου
Photo Credits: INTIME

Εχει χάσει την θέση του στην ομάδα ο Βραζιλιάνος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ροντρίγκο Μολέδο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Ιντερνασιονάλ.

Στην λίστα της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας φέρεται να βρίσκεται ο Βραζιλιάνος πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και όπως φαίνεται μετρά… μέρες στην Ιντερνασιονάλ. Οντας μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένος που έχει χάσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα ζήτησε συνάντηση με τον προπονητή του συλλόγου, Εντουάρντο Κουντέτ σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση.

«Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα μαζί του. Το παιχνίδι κόντρα στη Φλουμινένσε ήταν διαφορετικό σε σχέση με το τι ήθελα στον αγωνιστικό χώρο από εκείνον. Δουλεύω μαζί του προκειμένου να κάνει τα πράγματα που θέλω. Έπειτα από πρωτοβουλία του μιλήσαμε μαζί πριν από δύο μέρες. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος», τόνισε σχετικά ο Κουντέτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος σέντερ μπακ έμεινε στον πάγκο και στα τρία ματς του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Το συμβόλαιο του με την Ιντερνασιονάλ εκπνέει στον Δεκέμβριο του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X