Συναγερμός στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα: Κρατούμενος θετικός στον κορωνοιό - Σε καραντίνα 12 αστυνομικοί

Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με δύο κιλά κοκαΐνη στη Γλυφάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καραντίνα 7 ημερών τέθηκαν δώδεκα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα, καθώς ήρθαν σε επαφή με Σομαλό κρατούμενο ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο Σομαλός συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας για πρόκληση σωματικών βλαβών και μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, χωρίς να έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους. Αργά το απόγευμα ο κρατούμενος εμφάνισε δυσφορία, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Οι δώδεκα αστυνομικοί θα μπουν για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει απολύμανση του Αστυνομικού Τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκαν έξι κρούσματα της Covid-19 σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο GRTimes.gr, ο πρόεδρος τον Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πρόκειται για συνολικά εννέα κρούσματα, τονίζει πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει μέχρι στιγμής το θεσμικό όργανο, από το Σάββατο 8 Αυγούστου έως τον δεκαπενταύγουστο εντοπίστηκαν έξι κρούσματα κορονοϊού σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε πέντε διαφορετικές υπηρεσίες, ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από τα τεστ που έχουν γίνει από μονάδες του ΕΟΔΥ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X