Χινέιντ: Νέα πρόταση της ΑΕΚ στην Σφαξιέν -Κοντά στο κλείσιμο της μεταγραφής

Χινέιντ: Νέα πρόταση της ΑΕΚ στην Σφαξιέν -Κοντά στο κλείσιμο της μεταγραφής
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της για τον Νασίμ Χινέιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα πρόταση έκανε σήμερα η ΑΕΚ για τον Νασίμ Χινέιντ.

Ακόμα δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ. Αλλά αναμένεται αυτό να γίνει σήμερα και να κλείσει είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. Ο 23χρονος στόπερ ήρθε χθες στην Αθήνα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και πλέον περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, με την ΑΕΚ και την Σφαξιέν να προσπαθούν να βρουν την «χρυσή τομή».

Πληροφορίες από την Τυνησία αναφέρουν μάλιστα ότι, η ΑΕΚ κατέθεσε και νέα πρόταση στην Σφαξιέν για να κλείσει σήμερα η μεταγραφή του. Αυτή είναι κοντά στα 650 χιλιάδες ευρώ, με την ομάδα από την Τυνησία πάντως να θέλει κοντά στα 800 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να τον δώσει. Ωστόσο, σύμμαχος της ΑΕΚ είναι και ο ίδιος ο παίκτης, που επιθυμεί διακαώς τη μεταγραφή του στην «Ενωση», καθώς θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη και σε ένα κλαμπ που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κάνει κάθε χρόνο πορεία πρωταθλητισμού.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X