Η απίστευτη ιστορία του μεγάλου στόχου της ΑΕΚ!

«Η ΑΕΚ θέλει να... απαλλάξει τον Πλάνιτς από την Στεάουα -Τα μεγάλα εμπόδια»
Photo Credits: INTIME

Πως ο Μπόγκνταν Πλάνιτς μπορεί να γυρίσει στη Στεάουα για να σώσει την καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι πιθανό να επιστρέψει στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Είναι ο παίκτης που ήθελε ο Ιλια Ιβιτς. Ο στόπερ που κάνει τη διαφορά. Στη ζωή και δη στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε. Ο Μπόγκταν Πλάνιτς είναι δέσμιος του Τζίτζι Μπεκάλι, του διαβόητου ιδιοκτήτη της Στεάουα. Αν είχε προτάσεις ο Σέρβος αμυντικός; Η «Γκαζέτα Σπορτουριλόρ», η μεγάλη ρουμάνικη αθλητική εφημερίδα, έκανε ρεπορτάζ και εξηγεί την κατάσταση του Πλάνιτς.

Το enwsi.gr σας το παρουσιάζει: «Ο Μπόγκταν Πλάνιτς είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι Χαϊφα. Ηταν είδηση που δημοσιεύθηκε στην ισραηλινή εφημερίδα Maariv. Πριν τις επαφές με την δευτεραθλήτρια Ισραήλ, ο Πλάνιτς ήταν κοντά στη Μπεσίκτας και μετά στην ΑΕΚ των Αθηνών. Παρά το πραγματικό ενδιαφέρον όλων αυτών των ομάδων ο Σέρβος παραμένει χωρίς συμβόλαιο, άνεργος. Γιατί δεν έχει υπογράψει με κανένα εδώ και τέσσερις και πλέον μήνες από τη μέρα που έσπασε το συμβόλαιό του με τη Στεάουα; Ολοι οι ενδιαφερόμενοι έκαναν πίσω ότι μελέτησαν την περίπτωση «Πλάνιτς – Μπεκάλι». Μια διαμάχη που θα καταλήξει στα δικαστήρια αμέσως μόλις ο Σέρβος υπογράψει με άλλη ομάδα. Ποιες είναι οι αιτίες που οδήγησαν σε αυτή τη ρήξη;

Ο κεντρικός αμυντικός ήταν ακόμη με συμβόλαιο ως τις 30/06/2021στη Στεάουα, σύμφωνα με ρήτρα που επέτρεπε στην ομάδα να επεκτείνει τη συνεργασία για έναν ακόμη χρόνο. Ο παίκτης με τους εκπροσώπους τους υποστήριξαν ότι είχαν το δικαίωμα να σπάσουν το συμβόλαιο την 1η Ιουλίου 2020 δίνοντας αποζημίωση 180.000 ευρώ στη Στεάουα. Από τη στιγμή που ο μισθός του δεν αυξήθηκε όλες αυτές τις περιόδους που έμεινε στο Βουκουρέστι ο Πλάνιτς είχε την ευκαιρία να απελευθερωθεί επιστρέφοντας την αξία του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του. Ο παίκτης  δεν περίμενε την 1η Ιουλίου. Εσπασε το συμβόλαιο μόνος του από τον Μάρτιο όντας έξω φρενών επειδή μπήκε σε αναστολή εργασίας χάνοντας έτσι δυο «μηνιάτικα» (30.000 ευρώ). Ο Σέρβος και ο δικηγόρος του αμφισβήτησαν το δικαίωμα του συλλόγου για την αναστολή εργασίας (τεχνητή ανεργία). Ο Μπεκάλι υποστηρίζει ακόμη και τώρα ότι ο νόμος στη Ρουμανία, που δημοσιεύθηκε υπό κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, του έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Ο… έξαλλος Μπεκάλι με τη συμπεριφορά του Πλάνιτς

Να βγάλει δηλαδή τους παίκτες σε αναστολή εργασίας. Ο Πλάνιτς δεν εμφανίστηκε για προπονήσεις, πήγε στη Σερβία και ανακοίνωσε ότι τερμάτισε τη συμφωνία του με τη Στεάουα. Αυτός και ο δικηγόρος του θεώρησαν τους δυο μήνες της αναστολής ως μήνες που έμεινε απλήρωτος, κάτι που συνιστά παραβίαση του συμβολαίου από τον σύλλογο. Ο Μπεκάλι αμφισβήτησε την μέθοδο που χρησιμοποίησε ο παίκτης και ανακοίνωσε ότι δεν θα παραιτηθεί ποτέ από την υπόθεση. «Όταν ο Πλάνιτς υπογράψει με νέα ομάδα, αμέσως θα κάνουμε καταγγελία στη ΦΙΦΑ. Θέλω αποζημίωση 10.000.000 ευρώ επειδή έφυγε πριν το τέλος της σεζόν και με αυτή του την ενέργεια επηρέασε τα αποτελέσματα της ομάδας προκαλώντας ξεκάθαρες απώλειες», υποστήριξε και υποστηρίζει και σήμερα ο Μπεκάλι.

Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει παντού. Μπορεί ο Πλάνιτς να βρει μια γενναία ομάδα που θα θέλει να τον αποκτήσει και να μπει στη διαδικασία της δικαστικής διαμάχης με την Στεάουα. Θα μπει όμως και σε κίνδυνο να χάσει την υπόθεση και πολλά χρήματα που μπορεί να επιδικάσει η ΦΙΦΑ στη Στεάουα. Ολους αυτούς τους μήνες οι ενδιαφερόμενες ομάδες έψαξαν, ρώτησαν και έμαθαν. Ζήτησαν τα έγγραφα διακοπής συμβολαίου και φαίνεται ότι φοβήθηκαν να μπουν σε αυτή τη δικαστική διαμάχη.

Αποσύρθηκαν καθώς μετά από όλο αυτό έχασαν αυτόματα το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του Πλάνιτς. Αν  ο Σέρβος δεν πείσει καμία ομάδα να αναλάβει το ρίσκο η λύση είναι απίστευση, αλλά μία: Να γυρίσει στο Βουκουρέστι για τη Στεάουα! Θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη. Ο Μπεκάλι είναι έξω φρενών και τον έχει χαρακτηρίσει προδότη. Εστω κι έτσι όμως η Στέαουα τον έχει ανάγκη αφού έχει ξεμείνει από στόπερ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X