ΝΒΑ: Ο κορωνοϊός ίσως ακυρώσει για πρώτη φορά το All-Star Game

ΝΒΑ: Ο κορωνοϊός ίσως ακυρώσει για πρώτη φορά το All-Star Game
Photo Credits: INTIME

Είναι η γιορτή του μπάσκετ, το ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι η γιορτή του μπάσκετ, το ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων. Το All-Star Game του 2020 ήταν το 69ο ματς στην ιστορία της Λίγκας, το Σικάγο φιλοξένησε την ελίτ του αθλήματος, ωστόσο ο κορωνοϊός φαίνεται πως θα μας στερήσει το 2021 αυτή την… ανάσα δροσιάς καθώς οι παράγοντες του ΝΒΑ ακύρωσαν όλες τις κρατήσεις που είχαν ήδη γίνει στην Ιντιανάπολις σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Άντονι Καλχούν.

“Πηγές μου επιβεβαιώνουν ότι το ΝΒΑ ακύρωσε τα συμβόλαια με τα ξενοδοχεία της Ιντιανάπολις για το All-Star Weekend του 2021, γεγονός που σημαίνει ότι ο αγώνας πιθανότατα δεν θα γίνει όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί” έγραψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος. Φαίνεται πως η “συμπύκνωση” της σεζόν 2020/21, η οποία θα ξεκινήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα Χριστούγεννα, δεν θα επιτρέψει τη διακοπή της κανονικής περιόδου για μία εβδομάδα, όπως παραδοσιακά συμβαίνει, ενώ η διαφαινόμενη απουσία του κόσμου από τα γήπεδα είναι άλλος ένας παράγοντας που αναγκάζει τον Κομισάριο Άνταμ Σίλβερ να ρίξει το βάρος σε άλλα ζητήματα με μεγαλύτερη σημασία από ένα All-Star Game.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X