Αραβίδης: Στην Παναχαϊκή και επίσημα (VIDEO)

Αραβίδης: Στην Παναχαϊκή και επίσημα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Κάτοικος Πάτρας θα είναι πλέον από την νέα αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Αραβίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικος Πάτρας θα είναι πλέον από την νέα αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Αραβίδης.

O 33χρονος πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην Λαμία έμεινε ελεύθερος από τους «κυανόλευκους».

Έπειτα από την εξέιλιξη αυτή, ο Αραβίδης ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της Παναχαϊκής για την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου, με την διοίκηση των Αχαιών να ανακοινώνει και τυπικά την απόκτηση του.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αραβίδη!

Ο Χρήστος Αραβίδης είναι γεννηθείς στις 13/3/1987, αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Υβερντόν στην Ελβετία έχοντας 15 συμμετοχές με 6 γκολ και στο δεύτερο μισό στην Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League έχοντας 6 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ, στον Αστέρα Τρίπολης, στον ΟΦΗ, στον Πανιώνιο, στον Άρη, στην Δόξα Δράμας. Έχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο νότιο όμιλο της Football League τη σεζόν 2014-2015 και έχει στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ τη σεζόν 2015-2016.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X