Μελισσανίδης για Θεοδωρίδη: «Φίλε Σάββα, καλό σου ταξίδι»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφορικά με τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δήλωση αναφορικά με τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη.

Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου προκάλεσε η είδηση ότι «έφυγε» από την ζωή ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» τις τελευταίες μέρες, καθώς ταλαιπωρήθηκε πολύ εδώ και μήνες από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης – μάλιστα – προέβη σε δήλωση για τον θάνατο του, θέλοντας να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του.

Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον χαμό του Σάββα Θεοδωρίδη.

Υπήρξε μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αγάπησε με πάθος και υπηρέτησε με αυταπάρνηση μέχρι το τέλος της ζωής του την αγαπημένη του ομάδα.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό στη μνήμη του.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του!

Φίλε Σάββα, καλό σου ταξίδι»

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Σάββα Θεοδωρίδη:

H οικογένεια της ΑΕΚ, η διοίκηση της ΠΑΕ, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αποχαιρετάμε σήμερα με σεβασμό έναν μεγάλο αντίπαλο!

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον χαμό του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος αφιέρωσε με πάθος και ανιδιοτέλεια ολόκληρη τη ζωή του στον Ολυμπιακό, ως ποδοσφαιριστής αλλά και διοικητικός παράγοντας, και σφράγισε, με τον δικό του τρόπο, μία ολόκληρη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X