Γιάννης Ζιάβας: «Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν -Η ΑΕΚ κοιτάζει ψηλά»

Γιάννης Ζιάβας: «Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν -Η ΑΕΚ κοιτάζει ψηλά»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζιάβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Πρωτάθλημα της Futsal Superleague, χάνοντας όμως την ευκαιρία για να διεκδικήσει άλλους δύο τίτλους (Κύπελλο Ελλάδος, League Cup), λόγω της πανδημίας. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα ήδη όμως κοιτάει μπροστά, ξεκινώντας την προετοιμασία της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπου θα τη βρει και πάλι να διεκδικεί όλους τους εγχώριους τίτλους, καθώς και την ευρωπαϊκή διάκριση μέσω του Futsal Champions League.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στο ΟΑΚΑ, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανέβουν οι ρυθμοί και σε κλειστό γήπεδο, πριν την έναρξη των φιλικών αγώνων. Με πολύ όρεξη, που επιτέλους ξεκίνησαν εκ νέου τις προπονήσεις, και χαρά, που φορούν και πάλι την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, οι Πρωταθλητές προετοιμάζονται για τη νέα απαιτητική σεζόν.

Ο προπονητής των τίτλων, Γιάννης Ζιάβας, δήλωσε στο aek.gr για την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και για τη νέα σεζόν, της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας: «Προπονήσεις και προετοιμασία για την νέα σεζόν ξεκινήσαμε στις 6 Αυγούστου στις ανοικτές βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ (Κ2). Πέρσι είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα (22 Ιουλίου) λόγω της συμμετοχής μας στον Προκριματικό όμιλο του Champions League που μάλιστα είχαμε διοργανώσει για πρώτη φορά εδώ στην Αθήνα. Φέτος λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία, ο προκριματικός όμιλος στον οποίο θα συμμετάσχουμε θα γίνει αρκετά αργότερα και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο (13-18/10). Αυτό μας επέτρεψε να ξεκινήσουμε λίγο αργότερα από πέρσι, αλλά όχι πολύ αργότερα, καθώς η έναρξη του Ελληνικού Πρωταθλήματος θα είναι νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ήδη έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας όπου έχουμε δουλέψει με αρκετή ένταση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης. Η δουλειά μας για τη νέα σεζόν στην πραγματικότητα είχε ξεκινήσει μετά τη λήξη της καραντίνας και την άρση της απαγόρευσης των περιορισμών για τις ομαδικές προπονήσεις στο διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου, όπου η επιλογή μας να κάνουμε προπονήσεις ενεργοποίησης των παικτών αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη όπως έδειξαν και οι πρόσφατες εργομετρήσεις τους. Στο επόμενο 10ήμερο θα δουλέψουμε με τους παίκτες πλέον και στο κλειστό γήπεδο ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις στροφές πριν την τελική ευθεία των φιλικών αγώνων. Πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομοιογένεια της ομάδας θεωρώ το γεγονός ότι ολόκληρο το ρόστερ της ομάδας παρέμεινε αναλλοίωτο και ταυτόχρονα έχουν γίνει και προσπάθειες να ενισχυθούμε με 1 ή 2 ακόμα ταλαντούχους και ποιοτικούς παίκτες.

Είμαστε πολύ ανυπόμονοι για την νέα σεζόν τόσο λόγω της άδοξης λήξης της προηγούμενης, όσο και του μεγάλου χρονικά διαστήματος που ολόκληρος ο χώρος μας έχει βρεθεί μακριά από τους αγώνες και την ενεργή δράση. Αναμένουμε ένα συναρπαστικό νέο πρωτάθλημα γι αυτό ευχόμαστε η χώρα μας, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα σε όλα τα επίπεδα της ζωή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X