«Ο Χινέιντ στην Αθήνα, έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ»

«Ο Χινέιντ στην Αθήνα, έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οι Τυνήσιοι γράφουν πως η μεταγραφή του Νασίμ Χινέιντ είναι θέμα χρόνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νασίμ Χινέιντ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για την ΑΕΚ!

Το όνομα του Τυνήσιου στόπερ «έσκασε» χθες στην επικαιρότητα της Ενωσης από Μέσα της πατρίδας του και σύμφωνα με τους ίδιους η ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Δικέφαλο είναι θέμα χρόνου. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του News.gnet.tn, αναφέρει ότι ο 23χρονος είναι από το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ μόλις ξεπεραστούν οι οικονομικές διαφορές με την Σφαξιέν.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα: «Ο κεντρικός αμυντικός της Σφαξιέν είναι έτοιμος να γίνει μέλος της ΑΕΚ. Ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του. Το μόνο εμπόδιο για την μεταγραφή του είναι η οικονομική διαφορά. Η Σφαξιέν ζητά 800.000 ευρώ για να πωλήσει των Χινέιντ, ενώ η ΑΕΚ προσφέρει 600.000 ευρώ».

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Hakaekonline», ανέφερε ότι «Η ΑΕΚ είχε κάνει πρόταση 600 χιλιάδες ευρώ σε 3 δόσεις, αλλά η Σφάξιεν είπε όχι. Περιμένει η Σφαξιέν να ανέβει η προσφορά, ενώ δεν θέλει καθόλου… δόσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X