Λιβάγια: «Τον θέλουν Φενέρ, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ!»

Η... μισή Τουρκία θέλει τον Μάρκο Λιβάγια

Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ έχουν βάλει στο… μάτι τον Μάρκο Λιβάγια!

Η… μισή Τουρκία φέρεται να θέλει τον Μάρκο Λιβάγια, καθώς σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας τον έχει βάλει στο μάτι όλες οι μεγάλες ομάδες. Συγκεκριμένα, νέο δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «Fotospor», αναφέρει πως εκτός από την Φενέρμπαχτσε και η Τραμπζονσπόρ με την Μπεσίκτας θέλουν τον Κροάτη, ωστόσο υπογραμμίζεται πως «η Φενέρ είναι ένα βήμα μπροστά»!

Σύμφωνα λοιπόν, με τους Τούρκους: «Η ταχύτερη ομάδα  είναι η Φενερμπαχτσέ, η οποία ξεκίνησε την προσπάθεια να αποκτήσει τον Μάρκο Λιβάγια. Ο προπονητής Ερόλ Μπουλούτ θέλει πολύ τον Λιβάγια, ο οποίος μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις στην επίθεση. Ο Μπουλούτ τόνισε στον πρόεδρο της Φενέρ, πως αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που θέλει να αποκτηθεί», αναφέρει αρχικά.

Στη συνέχεια, τονίζει: «Επίσης, η Τραμπζονσπόρ και η Μπεσίκτας μπήκαν στην διεκδίκηση. Ο προπονητής της Μπεσίκτας επίθεσης διαβίβασε στον πρόεδρο της ομάδας του ότι θέλει τον Λιβάγια, ζητώντας να βρει λύση. Ωστόσο, απέχει πολύ οικονομικά. Η Τραμπζονσπόρ επίσης δυσκολεύεται οικονομικά να αποκτήσει τον Λιβάγια. Ωστόσο, ο πρόεδρος θέλει να τονώσει το ηθικό του κόσμου και θα δώσει μεγάλη σημασία στην μεταγραφή του Λιβάγια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X