AEK: Δεν ξεχνάει τον «Πατριάρχη» της, Νίκο Γκούμα (ΦΩΤΟ)

AEK: Δεν ξεχνάει τον «Πατριάρχη» της, Νίκο Γκούμα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Γκούμας έφυγε μια μέρα σαν σήμερα.

Και φυσικά, δεν γινόταν να ξεχάσει τον «πατριάρχη» της η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία πραγματοποίησε ανάρτηση στα επίσημα social media της. Αναλυτικά:

Σαν σήμερα, πριν από δεκαεννέα χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Πατριάρχης της ΑΕΚ, ο μεγάλος πρόεδρος Νίκος Γκούμας και ένας εκ των κορυφαίων παραγόντων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Νίκος Γκούμας διετέλεσε πρόεδρος της ΑΕΚ από το 1956 έως το 1963 και στη διάρκεια της θητείας του, εκτός από το πρώτο μεταπολεμικό πρωτάθλημα του 1963, συνέβαλλε τα μέγιστα στον πλήρη εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της ομάδας σε όλα τα επίπεδα με κορυφαίο γεγονός την επέκταση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την κατασκευή του πετάλου της Θύρας 21 και την τοποθέτηση χλοοτάπητα για πρώτη φορά!

Στις 3 Ιανουαρίου του 1962 έγιναν τα εγκαίνια με μεγάλη λαμπρότητα στο φιλικό με την Μπαρτσελόνα και την ΑΕΚ να αποκτά το μεγαλύτερο ιδιόκτητο γήπεδο της χώρας!

Ο εφοπλιστής από την Ανδρο σημάδεψε την ιστορία της ΑΕΚ, που του οφείλει πολλά!

Θα αποτελεί για πάντα μία από τις κορυφαίες μορφές, που επέδρασαν καταλυτικά στη διαδρομή της ομάδας μας με το έργο του να μνημονεύεται αιώνια!

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/photos/a.219542978087188/4426574060717371/?type=3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X