«Περιμένει βελτιωμένη πρόταση η Σφαξιέν, έτοιμος για Αθήνα ο Χινέιντ»

«Περιμένει βελτιωμένη πρόταση η Σφαξιέν, έτοιμος για Αθήνα ο Χινέιντ»
Photo Credits: INTIME

Ο Νασίμ Χινέιντ είναι έτοιμος για να έρθει στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νασίμ Χινέιντ είναι έτοιμος να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Τυνήσιος σέντερ μπακ βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, η οποία θέλει να κλείσει την «τρύπα» που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με τα Μέσα της Τυνησίας και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «Hakaekonline», «ο Χινέιντ θα περάσει από ιατρικά στην ΑΕΚ και στη συνέχεια θα περιμένει από την Ενωση και την Σφαξιέν να τα βρουν. Η ΑΕΚ είχε κάνει πρόταση 600 χιλιάδες ευρώ σε 3 δόσεις, αλλά η Σφάξιεν είπε όχι. Περιμένει η Σφαξιέν να ανέβει η προσφορά, ενώ δεν θέλει καθόλου… δόσεις».

Παράλληλα, αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα ότι «ο Χινέιντ απέρριψε πρόταση 1 εκατ. ευρώ από το Κουβέιτ, καθώς περιμένει να μεταγραφεί στην ΑΕΚ. Θέλει να αγωνιστεί ο Χινέιντ στην ΑΕΚ και την Ευρώπη. Μάλιστα, η Αλ Κουβέιτ του Ρούντι Κρολ έδωσε 1 εκατ. ευρώ στην διοίκηση της Σφαξιέν. Αλλά ο παίκτης περιμένει την ΑΕΚ για να έρθει μέσα στην εβδομάδα να υπογράψει». Παράλληλα, να θυμίσουμε πως, η Σφάξιεν αρνήθηκε πρόσφατα πρόταση του ΠΑΟΚ για τον παίκτη, με τους «ασπρόμαυρους» να δίνουν ένα ποσό κοντά στα 700 χιλιάδες ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X