Το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ του enwsi.gr (ΦΩΤΟ)

Το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ του enwsi.gr (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το πρωτοσέλιδο του enwsi.gr με την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Νασίμ Χινέιντ πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας.

Ο Τυνήσιος σέντερ μπακ βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για τα στόπερ, με την ΑΕΚ να πηγαίνει για το «έξυπνο» κόλπο με την απόκτησή του. Παράλληλα, ενώ η «Ενωση» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Σφαξιέν, η εν λόγω ομάδα αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν πρέπει να… ξεγράφουμε την υπόθεση «Βράνιες», η οποία είναι πάντα «ανοικτή» για την ΑΕΚ, με τον Βόσνιο μάλιστα να μένει εκτός αποστολής για την Αντερλεχτ. Ενώ η ΑΕΚ είπε ένα μεγάλο «όχι» για τον Πέτρο Μάνταλο στην Αλ Νασρ.

Επίσης, η ΑΕΚ χτίζεται στα Σπάτα με τον Μάσιμο Καρέρα να δοκιμάζει το 4-3-3, ενώ σε φουλ ρυθμούς είναι ο Εμάνουελ Ινσούα.

Όσον αφορά το μπάσκετ, η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στα Γιάννινα για προετοιμασία, ενώ συνεχίζει το ψάξιμο για κόμπο γκαρντ που «σκοτώνει». Ενώ στον ξένο Τύπο γράφτηκε το όνομα του Ζερόμ Ντάισον, αλλά η ΑΕΚ δεν επιβεβαίωσε.

Το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ του enwsi.gr (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X